Pošiljanje in vračila

Vsako naročilo oddano skozi sistem trgovine tomatosport.si bomo obravnavali še isti dan oziroma najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. 

Na vaše naročilo bomo odgovorili z e-pošto, v kateri bomo navedli predviden dobavni rok (glede na razpoložljivost artiklov na zalogi in dobavne roke naših dobaviteljev). Po potrditvi naročila in dobavnega roka bo paket še isti dan ali najkasneje v dveh delovnih dneh odposlan oziroma pripravljen za osebni prevzem. Osebni prevzem je mogoč, ob vnaprej dogovorjeni najavi, na naslovu naše trgovine oz. po dogovoru.

Pošiljke znotraj Slovenije so praviloma poslane s Pošto Slovenije, ki si pridržuje pravico dostave v roku 3 delovnih dni, vendar večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan direktno na vaš naslov. Pošiljke so poslane priporočeno. Paketi so primerno dimenzionirani in zaščiteni proti poškodbam.

Cenik dostave poštnih pošiljk je dosegljiv na www.posta.si.

Pravica do vračila blaga 

Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prejema blaga, vrne nepoškodovano in nerabljeno kupljeno blago v nepoškodovani originalni embalaži brez kakršnekoli odškodnine. Kupec lahko blago pošlje po pošti (stroške pošiljanja krije sam) ali osebno dostavi v naše poslovne prostore: Tomat Šport d.o.o., Barje 4, 5000 Nova Gorica. Po prejemu vrnjenega blaga bo družba Tomato Šport d.o.o. kupcu vrnila kupnino za vrnjeno blago (stroški dostave niso všteti). O nameravanem vračilu mora kupec predhodno obvestiti družbo Tomato Šport d.o.o. v pisni obliki preko e-pošte info @ tomatosport.si ali po pošti na naslov: Tomat Šport d.o.o, Barje 4, 5000 Nova Gorica. Stranka mora pri tem navesti kontaktne podatke ter podatke o naročilu, izdelku in razloge za vračilo. 


Proizvajalci