Varovanje podatkov

Kot upravitelj spletne trgovine tomatosport.si, smo v podjetju Tomat Šport d.o.o., skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezani k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. V naši bazi se zbirajo le tisti podatki, ki so potrebni za poslovanje trgovine in nemoteno izvedbo vaših nakupov:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime),
  • kontaktna telefonska številka,
  • vaša gesla v šifrirani obliki (našim administratorjem nikoli niso vidna),
  • ostali podatki, ki jih uporabniki vnesete med uporabo našega sistema.

 

Za točnost podatkov, ki jih vnesete, ne odgovarjamo! Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do naše trgovine. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek (cookie) za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice (vašega paketa). Na vaš računalnik lahko tomatosport.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi zgoraj omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku tomatosport.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik našega strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se samodejno izbrišejo po eni uri neaktivnosti. Trajni piškotki so shranjeni le na računalniku obiskovalca. Upravitelj tomatosport.si lahko določene podatke v anonimni, sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine tomatosport.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo dal, prodal, posodil ali dal v najem tretjim osebam! Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Tomat Šport d.o.o. uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. 

Možnost izjemnega razkritja osebnih podatkov

Podatki, ki jih tomatosport.si zbira in obdeluje, bodo izjemoma razkriti le, če nas bo k temu obvezal zakon, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov tomatosport.si ali Tomat Šport d.o.o..


Proizvajalci